faq

Hogyan működik?
15 perces pizzáinkat megrendelheted oldalunkon online, illetve az oldalon feltüntetett telefonszámon is ( +36 30 600 6666 ). Emellett megtalálsz minket a Netpincér és a Pizza.hu kínálatában is, azt azonban vedd figyelembe, hogy a ezen oldalakon keresztül 3-7 perc lehet, mire beérkezik hozzánk a rendelés. Ha 15 percen belül szeretnéd megkapni pizzádat, akkor rendelj közvetlenül weboldalunkról!
Hogyan ér ki pizzám 15 perc alatt? (Ugye nem mirelit?)
A 15 perces pizzánál egytől egyig friss alapanyagokból dolgozunk, így titkunk nem abban rejlik, hogy mirelit termékeket forgalmazunk, sokkal inkább a strukturáltságon. A pizzatésztát folyamatosan állítjuk elő, a feltétek egy percen belül felkerülnek a pizzára, a sütési idő pedig átlagosan 3-5 percig tart. Ezt követően pedig nincs más hátra, mint a szállítás. Az oldalunkon látható térképen láthatod, hogy pontosan meghatároztuk, hogy Budapest mely részeire tudjuk vállalni a 15 perces házhozszállítást, így tudjuk biztosítani, hogy időben az ajtód előtt legyünk!
Csak rendelni lehet, vagy helyben is kapható a pizza?
Amennyiben üzletünk közelében jársz, térj be hozzánk, hiszen helyben is elfogyaszthatod pizzádat. Címünk: 1066 Budapest Desewffy utca 5.
Miért a 15 minutes pizzától rendeljek?
Ha szereted a minőségi, vékonytésztás pizzákat, és várni sem szeretsz az ételre, akkor mi vagyunk a tökéletes választás számodra!
Több pizzát is rendelhetek?
Nagyobb mennyiségű rendelés esetén is igyekszünk tartani a „szintidőt”, ezt azonban mennyiségtől függően nem mindig tudjuk garantálni. Ilyen esetekben érdemes telefonon rendelni ( +36 30 600 6666 ), ahol előre egyeztetni tudjuk a kiszállítási időt.
Van kívánság pizza is?
Rugalmasak vagyunk az egyedi kérések tekintetében, azonban ha kívánság pizzád nagyban eltér az általunk kínált típusoktól, az elkészítési idő hosszabb lehet, így nem garantált a 15 perces házhozszállítás.
ÁFÁ-s számlát kapok a rendelésem után?
ÁFÁ-s számla igényed kérünk, jelezd előre! Készpénzzel történő fizetés esetén futárunk a házhozszállításkor ad ÁFÁ-s számlát, amennyiben jelezted előre, online fizetés esetén pedig emailben küldjük.
Nem látom az utcám nevét a rendelési listában!
Amennyiben sem a térképen, sem a rendelés során legördülő címlistában nem találod utcád nevét, akkor sajnos egyelőre nem szállítunk hozzád. Azonban folyamatosan dolgozunk rajta, hogy szélesítsük „hatósugarunkat”, így érdemes visszalátogatni hozzánk ilyen esetekben is, a következő bővítésben előfordulhat, hogy Te címed is szerepel!
Észrevételem, javaslatom hol jelezhetem?
Bármilyen észrevételed, javaslatod van a 15 Minutes Pizza-val kapcsolatban, ne habozz és mondd el nekünk emailben (zsombor@15minutespizza.hu), telefonon (+36 30 792 1380) vagy üzend meg Facebookon (facebook.com/15minutespizza).